12 etap pri nakupu prodaji nepremičnine

12 etap pri nakupu prodaji nepremičnine

1. Želja po novi lokaciji, novem okolju

Postavite si vprašanje, kje bi želeli bivati, koliko vam trenutno stanovanje pomeni in kakšne so posledice v primeru, da se odselite. Le z željo po novem domu lahko stopite v proces prodaje nepremičnine.

2. Stopite v kontakt s skupino bivamo

Kontaktirajte strokovnjaka na področju prodaje ali nakupa nepremičnine. Vzeli si bomo čas, se spoznali, odgovorili na vaša vprašanja in spoznali vaše potrebe ter pričakovanja.

3. Ocena nepremičnine

Posvet bo vedno iskren, prilagojen osebnim razmeram in predvsem z načelom “vse se vrti okoli vas”. Vaša nepremičnina bo skrbno ocenjena glede na trg, cena bo zasnovana na osnovi vaših želj, nepremičnin v trženju in sestavljena v najhitrejšem možnem času.

4. Terminski plan

Pomoč pri oceni časa prodaje, selitve in sprotnega iskanja nove nepremičnine.

5. Načini trženja

Sestavljen bo celovit marketinški načrt za največjo vidnost vaše nepremičnine v vseh izbranih kanalih. Ponujene možnosti kakršnega koli oglaševanja, z možnostjo ekskluzivne pogodbe in najhitrejše možne prodaje. Ponujena profesionalna fotografiranja in sestava nepremičninskega oglasa.

6. Potek ogledov

Koordiniranje ogledov vaše  nepremičnine in iskanje nove nepremičnine za vas bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu s potrebami vaše družine.

7. Ponudbe

Predstavljene bodo vse podane ponudbe, posebej vam bomo svetovali glede pogojev, opozarjali na vsak korak in spremljali vaše postopke.

8. Pogajanja

Vsa pogajanja bodo izvedena z našimi pogajalci pod vašim imenom, z namenom najvišjega izkoristka nepremičninskega trga.

9. Kupec

Ne bomo pozabili na kupca, ki bo vašo nepremičnino kupil. Spremljali bomo njegov postopek pridobitve posojila in prav tako vzporedno usmerjali vaše potrebe pri iskanju nove nepremičnine, vaših ponudb in posojil za nov dom.

10. Pogodba

Pravno formalni del ali priprava pogodbe in postopek bo izveden gladko s pripravo pogodb z naše strani za prodajo ali nakup nepremičnine. Podpis pogodbe v naši pisarni in zaključni postopek bo ves čas voden, da ne bo prišlo do kakršnih koli zapletov.

11. Ključ

Koordiniramo in izvedemo tudi primopredajo, ki je glavni dogodek pri nakupu ali prodaji nepremičnine. Prevzeli boste ključe in začeli bivanje v novem domu.

12. Interes

Skozi celoten postopek prodaje ali nakupa ponujene nepremičnine, od začetka do konca, spremljamo vaše korake, upoštevamo vaše želje in zastopamo vaše interese.

“ustvarjamo,da BI VAM Odprli vrata”
Lepo je potovati, še lepše domovati.
Lepo je leteti, a še lepše pristati.
Lepo se je potopiti, a lepo tudi vrniti.
Vrniti domov. Domov, kjer BIVAMO.